KotiRuokaTämä on maalaismaisen munakokkelia, joka on tällä tavalla parempi kuin tavallinen munakokkelia.

Tämä on maalaismaisen munakokkelia, joka on tällä tavalla parempi kuin tavallinen munakokkelia.

Haluatko valmistaa maukkaan ja runsaslukuisen aamiaisen, joka pitää sinut virkeänä keskipäivään asti?

Muista sitten tarkistaa resepti ruokalajiin nimeltä ’maalaistyylinen munakokkelia’.

Ruoalla on kerralla kaksi etua verrattuna yksinkertaiseen munakokkeliin.

Ensinnäkin maalaisaamiainen on maukkaampi.

Toiseksi, tällainen munakokkelin on ravinteikkaampi.

Ja kaikki kiitos lisäaineiden – perunoiden ja sipulien – läsnäolon.

Maukkaan aamiaisen reseptin jakoi kokki ja neljännen luokan leipuri, Belnovosti-verkkopainoksen kokkiasiantuntija Julia Arkhipova.

Miten valmistetaan maalaismunia

Ota yksi peruna, leikkaa se pieniksi paloiksi tai levyiksi ja lähetä se kuumennettuun paistinpannuun, johon on kaadettu kasviöljyä.

Heti kun kasvispalojen pinnalle ilmestyy kultainen kuori, lisää pannulle ja lisää viipaloitu sipuli.

Kun kasvissekoitus on valmis, siirrä se lautaselle.

Kun peruna- ja sipuliseos jäähtyy, vatkaa neljä munaa.

Suolaa ja pippuroi keitetty munaseos ja lisää siihen aiemmin paistettu vihannessekoitus.

Kaada saatu seos pannulle ja paista, kunnes muna on kypsää.

Tuloksena on uskomattoman ruokaisa ja runsas ruokalaji.

Maalaismuniin voi muuten lisätä vielä yhden ainesosan – paistetut sienet.Siitä tulee vielä maukkaampaa.

Aikaisemmin herkkusuille kerrottiin, miten valmistetaan yksinkertainen mutta maukas piirakka, jossa on vihreää sipulia ja juustoa.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit