KotiRuokaTämä on nopeiden suolakurkkujen resepti, jonka voit laittaa kulhoon ja syödä kolmessakymmenessä...

Tämä on nopeiden suolakurkkujen resepti, jonka voit laittaa kulhoon ja syödä kolmessakymmenessä minuutissa.

Tiesitkö, että suolakurkkua voi valmistaa kirjaimellisesti 30 minuutissa?

Herkullisten suolakurkkujen nopean valmistuksen reseptin jakaa Julia Arkhipova, Belnovosti-verkkopainoksen neljännen luokan kokki, kokki, leipuri, ruoanlaiton asiantuntija.

Miten valmistaa nopeasti suolakurkkua

1 kiloa kurkkuja varten tarvitset kaksi valkosipulinkynttä, viisi oksaa tilliä ja 40 grammaa suolaa ja sokeria kumpikin.

Huuhtele kurkut viileässä vedessä, leikkaa kärjet, leikkaa neljään osaan.

Laita sitten kulhoon, lisää suola, sokeri, valkosipuli ja tilli, sekoita ja anna marinoitua 30 minuuttia.

Kun tämä aika on kulunut, voit maistaa suolakurkkua.Ilmatiiviissä astiassa nämä kurkut säilyvät jopa 7 päivää.

Aiemmin asiantuntija kertoi, miten valmistetaan virkistävä kylmä keitto.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit