Ei ole välttämätöntä käyttää jauhotuotteita maukkaan välipalan valmistamiseksi punaisen kaviaarin kanssa.
Ilman leipää tai torttua voi tulla toimeen.
On parempi korvata se joillakin vihanneksilla, neuvoo Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, Belnovosti-verkkolehden painoksen asiantuntija ruoanlaiton alalla.
Tuloksena on uskomattoman ruokahalua herättävä välipala, joka erottuu epäsovinnaisuudestaan ja kauniista ulkonäöstään.
Kotitaloudet ja vieraat ovat varmasti ihastuneita.
Millä korvata leipä yltäkylläistä kaviaarivälipalaa varten
Jos et enää näe kaviaarileipiä todella juhlavana välipalana, kokeile levittää voita ei kapulaviipaleiden vaan. perunapiirakoiden päälle.
Ota muutama peruna, pese ne juoksevan veden alla, leikkaa kuori pois, laita vihannekset kattilaan, täytä ne vedellä ja laita ne kiehumaan.
Kun mukulat ovat kypsiä, kuori ne ja leikkaa ne ympyröiksi.
Levitä jokainen ’kiekko’ voilla ja laita päälle hieman punaista kaviaaria.
Tämä herkullinen välipala on valmis! Se on paljon ruokaisampi kuin tavalliset kaviaarileivät.Pointti on käytettyjen tuotteiden täydellinen yhdistelmä.