KotiRuokaTiheää ja rapeaa: näin teet täydellisiä kesäkurpitsakransseja - lisää tämä salainen ainesosa.

Tiheää ja rapeaa: näin teet täydellisiä kesäkurpitsakransseja – lisää tämä salainen ainesosa.

Kesäkurpitsasta voi valmistaa monia herkullisia aterioita.Esimerkiksi perunoita.

Ongelmana on se, että tämä ruokalaji on harvoin rakenteeltaan täydellinen.

Useimmiten näistä kasvisleivonnaisista tulee tahmeaa ja vetistä.

Kotiäiti tulee edelleen kohtaamaan tällaisia kulinaarisia epäonnistumisia, ellei hän opi mielenkiintoista temppua.

Kävi ilmi, että on olemassa salainen lisäosa, jonka käyttö takaa tiiviiden, rapeiden ja rouheiden kesäkurpitsakakkujen saamisen.

Mihin raastettua kesäkurpitsaa voi yhdistää

Belnovosti-verkkopainoksen asiantuntijan, kokin, leipurin ja neljännen luokan kokin, Julia Arkhipovan mukaan kaikkein taloudellisin ainesosa on peruna.

Raasta ensin kaksi kesäkurpitsaa ja lisää sitten raastetut raakaperunat saatuun massaan (yksi mukula riittää aivan hyvin).

Tärkkelysosa ”yhdistää” pohjan.Tämän seurauksena taikinasta tulee täydellisen koostumuksen omaavia pannukakkuja.

Älä tietenkään unohda muita tärkeitä ainesosia: raakamunia (2 kpl) ja jauhoja (4 rkl).

Lisäksi valmis pohja tulee suolata ja maustaa.

Valmiille kesäkurpitsakakkuille on ominaista tiheys, rapeus, sydämellisyys ja kaunis kuori.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit