KotiRuokaTomaattien fermentointi kattilassa kolmessa päivässä: maistuu tynnyritomaatilta

Tomaattien fermentointi kattilassa kolmessa päivässä: maistuu tynnyritomaatilta

Tomaattien purkiminen on melko energiaintensiivinen prosessi, joten monet kotiäidit etsivät toista tapaa valmistaa tomaattia talvea varten..

Juuri tämän BelNovosti-verkostojulkaisun asiantuntija, kokki Julia Arkhipova, jakoi – siihen ei tarvita etikkaa, säilöntä ja sterilointi, ja tomaatit tulevat erittäin maukkaita ja aromaattisia – aivan kuten marinoidut tynnyrit..

Varaa siis tarvittavat ainekset ja voit aloittaa.Tarvitset:

  • Tomaatteja – niin paljon kuin jaksat syödä (ota pieniä, kypsiä ja meheviä tomaatteja).
  • Piparjuuren lehdet – 1-2 kpl.
  • Valkosipuli – 2-3 neilikkaa.
  • Mustapippuri – 3-5 hernettä.
  • Tilli sateenvarjot – 1-2 kpl.
  • Tärkeää: jotta tomaatit suolautuisivat nopeammin, sinun on leikattava pois paikka, jossa varsi oli.

    Aseta nyt valmiit tomaatit pannulle leikkaus päälle ja lisää yrtit ja mausteet.

    Jäljelle jää vain täyttää työkappale suolavedellä, jota varten sinun on liuotettava 2 ruokalusikallista suolaa ja sokeria litraan vettä.

    Kun marinadi kiehuu, kaada se pannulle tomaattien kanssa – niiden tulee peittyä kokonaan suolavedellä.

    Peitä nyt astiat sideharsolla ja jätä huoneenlämpöön 3-4 päivään – lisää tarvittaessa suolavettä.

    Aiemmin kerroimme sinulle, kuinka puista leikkuulautaa käytetään oikein.

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit