KotiRuokaUskomattoman maukasta ja hellävaraista: miten tehdä munakokkelia - täydellisen aamiaisen salaisuus

Uskomattoman maukasta ja hellävaraista: miten tehdä munakokkelia – täydellisen aamiaisen salaisuus

Etkö enää halua tehdä tavallista munakokkelia aamulla?

Ei yllätys: on todennäköistä, että tämä ruokalaji on ollut pöydässäsi niin usein, että olet yksinkertaisesti kyllästynyt siihen.

Mutta pitääkö sinun luopua kananmuna-aamiaisesta kokonaan?

Ei tietenkään! Riittää, että vain päivität ateriasi ja tulet seuraavaan johtopäätökseen: ’Vau, tämä on jotain uutta ja erilaista!’.

On olemassa ruokalaji nimeltä ’pilvimunakokkelia’.

Se on melko helppo valmistaa, korostaa Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, Belnovosti-verkkopainoksen asiantuntija ruoanlaiton alalla.

Munakokkelin resepti

Ota kananmuna ja erota keltuainen varovasti valkuaisesta.

Huolellisuus on erittäin tärkeää: tuotteen keltaisen osan on pysyttävä ehjänä.

Vatkaa valkuainen hyvin, kunnes se saavuttaa jäykät huiput.Tämän tekeminen on salaisuus tulevan ruokalajin uskomattoman mureuteen.

Valmista leivinpelti, laita siihen pergamentti, peitä materiaali ohuella kasviöljykerroksella ja aseta siihen vatkattu proteiini.

Tee ’pesä’ ja lähetä pelti kaikkine sisältöineen 200 asteeseen lämmitettyyn uuniin.

Kun 5 minuuttia on kulunut paistamisen alkamisesta, poista leivinpelti ja aseta aiemmin erotettu keltuainen ’pilveen’.Palauta ’rakenne’ takaisin uuniin.

Paiston toisen osan keston tulisi olla 3 minuuttia.

Tuloksena on erittäin kaunis ruokalaji.’Pilvet’ näyttävät erittäin ruokahalua herättäviltä.

Munakokkelin maku ja koostumus eivät myöskään tuota pettymystä.Miellyttävä maku, pehmeä proteiini ja levitettävä keltuainen saavat sinut päättelemään, että aamiainen on täydellinen.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit