KotiRuokaValmistamme lehtitaikinan alusta alkaen vain jauhoista ja kiehuvasta vedestä, uskomattoman herkullisen uzbekistanin...

Valmistamme lehtitaikinan alusta alkaen vain jauhoista ja kiehuvasta vedestä, uskomattoman herkullisen uzbekistanin reseptin mukaan.

Pidätkö leipomasta kotitekoisia leivonnaisia? Sitten tämä artikkeli on sinua varten..

Kerromme sinulle herkullisten lehtitaikinoiden reseptin raaka-aineista, joita löytyy joka kodista.

Kuinka tehdä lehtileivonnaisia

Näin leivonnaisia ​​leivotaan Uzbekistanissa.Tarvitset jauhoja, suolaa, sokeria ja voita.

Kaada 700 grammaa siivilöityjä jauhoja kulhoon, lisää teelusikallinen sokeria ja teelusikallinen suolaa, sekoita.

Kaada puoli litraa kiehuvaa vettä ja vaivaa taikina.Valmiin taikinan tulee seistä 15 minuuttia.

Jaa taikina 8 yhtä suureen osaan.Kauli yksi taikinapallo ohueksi kerrokseksi, voitele voilla, ripottele päälle jauhoja.

Taita taikina kirjekuoreen, voitele jokainen kerros voilla ja ripottele päälle jauhoja.

Laitamme työkappaleen sivuun, kaulimme toisen taikinapallon, voitele se voilla, ripottele se jauhoilla, laitamme valmis kirjekuoren keskelle, peitämme sen taikinalla molemmilta puolilta, voitele se voilla, ripottele se jauhoilla, ja muodostavat neliön.

Tuloksena on neljä paksua kakkua.Kauli jokainen uudelleen, kunnes se on kaksinkertainen.

Laita levyt voilla paistinpannulle ja paista miedolla lämmöllä peitettynä molemmin puolin kullanruskeiksi.Voitele kuumat levyt voilla.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit