KotiRuokaVirheet tomaattien pyörityksessä: pilaa maku ja ulkonäkö - älä koskaan tee tätä

Virheet tomaattien pyörityksessä: pilaa maku ja ulkonäkö – älä koskaan tee tätä

Jos marinoituja tomaattipurkkeja räjähtää, et todennäköisesti purista niitä oikein.

Puhumme kahdesta yleisestä virheestä tomaattien purkituksessa.

Kuinka ei voi tomaatteja

Ensinnäkin, älä missään tapauksessa saa lisätä hienonnettuja valkosipulinkynsiä.

Hienonnettu valkosipuli tekee suolavedestä sameaa, kynnet tulee lisätä vain kokonaisina.

Toiseksi monet kotiäidit eivät pidä tarpeellisena polttaa vihanneksia ennen niiden lisäämistä purkkeihin.

Ja tämä on erittäin tärkeää, varsinkin jos lisäät vihreet aivan lopussa, kun kuuma marinadi on jo kaadettu purkkeihin.

Juuri tämän menettelyn huomioimatta jättämisen vuoksi pankit räjähtävät.Vihreät on poltettava, voit jopa pitää niitä hetken kiehuvassa vedessä.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit