KotiRuokaVoiko etikkaa lisätä grillauksessa käytettävään marinadiin? Kaikilla kotiäideillä ei ole vastausta.

Voiko etikkaa lisätä grillauksessa käytettävään marinadiin? Kaikilla kotiäideillä ei ole vastausta.

Jokainen kokki tietää pääsäännön: kebabin lopullinen laatu ei riipu pelkästään lihasta ja kypsennystekniikasta, vaan myös marinadista..

Hyvä marinadi tekee lihasta pehmeämpää, mureampaa, mehukasta ja maukasta..

Huonolaatuinen marinadi päinvastoin voi tehdä kebabista käytännössä syömäkelvottoman, varoittaa lehtemme kulinaarinen asiantuntija, kokki Julia Arkhipova.

Etikan käyttö suositun liharuoan valmistuksessa ansaitsee erillisen aiheen.Sitä on käytetty marinadissa Neuvostoliiton ajoista lähtien.

Kannattaako grillimarinadiin lisätä etikkaa?

Jos kosketamme kulinaarista historiaa, niin Neuvostoliiton aikoina ei ollut vaihtoehtoja.Siksi kokit ja kotiäidit käyttivät etikkaa marinadissa vain siksi, että lihan pehmentämiseen ei käytännössä ollut muita tapoja.

Nykyaikaiset kokit suosittelevat etikan lisäämistä.Tämä komponentti voi jopa kuivattaa kalliin ja laadukkaan lihan.

Se tulisi korvata viinillä tai soijakastikkeella.Nämä marinadin ainesosat tekevät kebabista vain paremman.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit