KotiRuokaYksinkertainen mutta herkullinen piirakka vihreillä sipulilla ja juustolla: kuka tahansa kesäasukas pärjää

Yksinkertainen mutta herkullinen piirakka vihreillä sipulilla ja juustolla: kuka tahansa kesäasukas pärjää

Kuka sanoi, että dachassa sinun täytyy syödä vain säilykkeitä tai pikapastaa?.

Kävitettyäsi dacha-töitä voit valmistaa tyylikkään, mutta hyvin yksinkertaisen piirakan vihreällä sipulilla ja juustolla illalliseksi..

Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi meille, kuinka tämä tehdään.

Tarvitset:

  • voita 180 gr.
  • munat 2 kpl.
  • jauhoja 300 gr.
  • leivinjauhe 10 gr.
  • sokeri 1 tl.l.
  • suolaa maun mukaan.
  • vettä 4 rkl.l.
  • sipuli (höyhenet) 700 gr.
  • juustoa 270 gr.
  • kasviöljy.
  • Kuinka kokata

    1.Siivilöi leivinjauheeseen sekoitettu jauho kulhoon ja lisää ripaus suolaa ja sokeria.Sekoita ja erottele valkuaiset keltuaisista – keltuainen tarvitaan taikinaan.

    2.Raasta voi karkealla raastimella, sekoita jauhojen kanssa ja lisää vesi.Vaivaa taikinasta 2/3 ja 1/3 ja laita se pakastimeen 30 minuutiksi.

    3.Hienonna sipuli, raasta juusto karkealla raastimella ja sekoita sipulin kanssa, lisää loput valkuaiset ja sekoita.

    4.Voitele muotti öljyllä ja raasta ensin 2/3 taikinasta, sitten levitä täyte ja raasta loput taikinasta päälle.

    Paista 180 asteeseen esilämmitetyssä uunissa 40 minuuttia.Hyvää ruokahalua!

    Kerroimme aiemmin, miksi kotletit maistuvat aina paremmalta ravintolassa.

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit