KotiRuokaYksinkertainen puolalainen keitto lounaaksi tai päivälliseksi: myös ei-fanit voivat syödä sitä -...

Yksinkertainen puolalainen keitto lounaaksi tai päivälliseksi: myös ei-fanit voivat syödä sitä – valmis 30 minuutissa

Keitto on välttämätön ruokalaji jokapäiväisissä ruokalistoissa.Keittoja voi syödä lounaaksi ja päivälliseksi, eikä niiden valmistaminen ole vaikeaa.

Yksinkertaisen puolalaisen keiton reseptin, joka voidaan valmistaa puolessa tunnissa, kertoo Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki, leipuri, Belnovosti-verkkopainoksen asiantuntija ruoanlaiton alalla.

Miten tehdä puolalaista keittoa

Sinä tarvitset: 1: 600 grammaa perunoita, kaksi sipulia, kaksi porkkanaa, puolitoista litraa sianlihalientä, 200 millilitraa kermaa (25-30 %), 300 grammaa kinkkua tai makkaraa, vihreää sipulia, teelusikallinen paprikaa ja majoraania, 5 valkosipulinkynttä, kaksi laakerinlehteä, suolaa ja pippuria.

Paista sipulia hieman, lisää sitten porkkanakuutiot, sitten perunat ja lopuksi kinkku (makkara).

Lisää paistetut vihannekset ja makkara liemeen, hauduta 20 minuuttia keskilämmöllä, lisää suola, mausteet, hienonnettu valkosipuli ja kerma.

Keitä miedolla lämmöllä 5-7 minuuttia, lisää vihreät sipulit lähes valmiiseen keittoon.

Aiemmin asiantuntija kertoi, miten valmistat nopeasti sydämellisiä kesäkurpitsakeittoja.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit