Asikkalan tekojäärata Oy:n varsinainen yhtiökokous pidetään torstaina 29.11.2018 klo 18.00 alkaen jäähallilla. Yhtiökokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen järjestäytyminen
3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
4. Esityslistan hyväksyminen
5. Tilinpäätös 1.6.2017 - 31.5.2018
6. Tuloslaskelman ja taseen vahvistaminen
7. Vastuuvapaus
8. Toimenpiteet tuloksen suhteen
9. Talousarvion hyväksyminen
10. Hallitusten jäsenten kokouspalkkiot ja matkakustannusten korvausperusteet
11. Hallitusten jäsenten valinta
12. Mahdolliset muut asiat
13. Kokouksen päättäminen

Kaikki osakkaat tervetuloa.

 

Oletko kiinnostunut mainostamaan Vääksyn jäähallissa. Mainospaikkoja on viittä eri tyyppiä. Kaukalolaitamainos, seinämainos, jäämainos ja jääkoneessa oleva mainos. Lisäksi näillä sivuilla on yhteistyössä-osio, johon saa näkyville oman logonsa ja siitä linkin omille kotisivuille.

Mainosmyynnistämme vastaa Jani Rantanen, 040 554 5430.

 

Vääksyssä pelataan ahkerasti myös harrastekiekkoa. Vääksyn Jäähallissa järjestetään syyskuun alusta maaliskuun loppuun asti AHL-sarjaa (Asikkala Hockey League). Sarjassa pelaa kaudella 2017 - 2018 15 joukkuetta Asikkalasta ja lähikunnista. Yhteensä AHL-sarjassa otteluita kertyy yli 120. AHL-sarja pelataan Vääksyn jäähallissa lauantai aamu- ja iltapäivisin.

Katsojat ovat tervetulleita seuraamaan viihdyttäviä otteluita.

AHL-sarjan viralliset nettisivut löytyvät osoitteesta ahl.veki.fi, josta löytyy kaikki tieto sarjasta. Näille sivuille on linkitetty vain sarjataulukko, otteluohjelma ja pistepörssi. Jos siis haluat tarkastella joukkueiden kokoonpanoja tms. vieraile osoitteessa ahl.veki.fi